Filler behandling med Teosyal Puresense

Teosyal

Behandling av deep ansikt rynkler med TEOSYAL Ultra Deep.

Behandling av deep ansikt rynkler med TEOSYAL Ultra Deep.

Utfylling av mistet kinne volum og korrigering av ansikt form med TEOSYAL Ultra Deep.

Utfylling av mistet kinne volum og korrigering av ansikt form med TEOSYAL Ultra Deep.

Korrigering av dype rynker rundt munnen med kombinasjon av TEOSYAL Ultra Deep & Global Action.

Korrigering av dype rynker rundt munnen med kombinasjon av TEOSYAL Ultra Deep & Global Action.

Kombinasjon behandling av ansikt rynkler med TEOSYAL. Bemerke deg forandring i rynker på pannen, rundt øynene og rundt munnen.

Kombinasjon behandling av ansikt rynker med TEOSYAL. Bemerke deg forandring i rynker på pannen, rundt øynene og rundt munnen.

Kombinasjon behandling av ansikt rynkler med TEOSYAL. Bemerk deg forandring i rynker rundt øynene, kinn, øvre og nedre lepper.

Kombinasjon behandling av ansikt rynker med TEOSYAL. Bemerk deg forandring i rynker rundt øynene, kinn, øvre og nedre lepper.

Behandling av tynne lepper med TEOSYAL Kiss.

Behandling av tynne lepper med TEOSYAL Kiss.

TEOSYAL er utviklet av TEOXANE Laboratories som ble etablert i 2003 i Genève. I dag er TEOSYAL rangert som den 3. største hyaluronsyre filler på verdensmarkedet og er den filleren som øker mest. TEOSYAL er en 100% ren hyaluronsyre basert filler med over 3.000.000 utførte behandlinger i Europa.TEOSYAL har med sine 14 produkter markedets beste utvalg av Hyaluronsyre fillere. Dette gir deg som behandler en unik mulighet for å tilpasse riktig produkter til alle dine kunder på et stadig økende marked.

TEOSYAL PURE SENSE er 6 nyutviklede fillere som inneholder Lidocain. Lidocain er verdens mest brukte lokalbedøvelse som også hindrer hevelse og gir kunden optimal komfort gjennom behandlingen.

Teoxane er en av verdens største produsenter av hyaluronsyrefillere, med distribusjonsnett i over 100 land. Teosyal har FDA godkjenning. Merkevaren Teosyal har vært på det Norske markedet i lang tid. Den brukes i en rekke private klinikker og sykehus som utfører skjønnhetsbehandlinger i kombinasjon med kirurgi.

Produktet TEOSYAL er en såkalt mono-fasisk hyaluron filler, dette betyr blant annet at produktet fremstår som mykere enn andre fillere. Det gjør den enkel å injisere samtidig som sluttbruker vil føle det mindre smertefullt når produktet legges inn.

Produktene er 100% hyaluronsyre basert og er av ren, ikke-animalsk hyaluronsyre, med svært liten risiko for overfølsomhet.

Vi ønsker å tilby Teosyal fordi det er et produkt av høyeste kvalitet og har et stort vareutvalg til glede og nytte for både behandlere og sluttbrukere.

TEOSYAL består av 14 produkter hvorav 6 kommer med Lidokain. Lidokain er den mest utbredte lokalbedøvelsen både hos leger og tannleger og minsker ubehaget ved injeksjonene.