Sothys hudpleie

Resurfacing Peeling

sothys_resurfacingpeeling_treatmentHudfornyelse  (60 min)
En kraftfull behandling for deg som føler at huden trenger en kick-start.Anbefales for fet hud, tykk hud, utvidede porer, komedoner, gusten og livløs hud, hud med fine tørrhetslinjer, rynker, tretthetstegn og hyper-pigmenteringer.

Resurfacing peeling er en medisinsk inspirert behandling for intensiv hudfornyelse. Behandlingen inneholder rens av huden, peeling med mikrokrystaller og bioteknologiske peptider, dyptvirkende glykolsyre pensling med mild kjemisk-peeling, rebalanserende balm med kraftfulle antioksidanter/peptider og avgiftende oksygenmaske. Den avslappende behandlingen avsluttes med påføring av øyekrem, serum og dagkrem tilpasset din hud. Tilpasset både kvinner og menn.

 

Hydradvance

sothys_hydraadvance_treatmentEkstremt effektiv fuktighetsbehandling (75 min)
Denne behandlingen forsterker hudens barrierefunksjoner og regulerer fuktighetsflyten i gjennom de ulike hudlagene. Dette gjør at vi minsker fuktighetstapet fra hudoverflaten samtidig som vi fyller på med fornyet fukt. Hudpleieren vil også tilpasse behandlingen dersom huden din har behov for å berikes med essensielle fettsyrer. Behandlingen kombinerer det beste fra avansert kosmetisk teknologi og total velvære. Tilpasset alle aldere og hydtyper som opplever at huden føles tørr og fuktighetsfattig. En reell tørsteslukker for huden.

Basert på de siste års funn innen kosmetisk gene -forskning kan vi bedre forstå genenes påvirkning i huden og utforme aktive ingredienser som stimulerer disse på en naturlig måte. Sothys avanserte forskingssenter har valgt 1055 Boletus ekstrakt (fra soppriket) for dens utrolige virkning på dannelse av fuktighet, slik at hudens naturlige fuktighetskapasitet kan gjenopprettes. Boletus er også rik på polysakkarider (fuktighetsgivende sukker) og vitamin B3 og E. Kombinert med andre aktive ingredienser virker Boletus ekstaktet på to grunnleggende hydrerings mekanismer i huden:

  1. Fuktighetsflyten i hudlagene – overføring av vann fra dermis til epidermis
  2. Hudens barrierefunksjoner – styrker av overflatelaget for å begrense tap av fuktighet.

Tilpasset både kvinner og menn. Intensiv behandling, resultater etter første behandling 34%* økt hydrering selv etter en uke!
* Corneometer gjennomsnittlig prosent målt på 10 personer.

Sothys Basic

sothys_basic_treatmentKlassisk hudpleie (60 min)
I denne behandlingen tilpasses alle produktene til din hudtype. Huden renses og skrubbes før vi tilfører konsentrert næring i form av serumer ogkonsentrater skreddersydd for din hud. Behandlingen berikes med en god massasje av ansikt, nakke og skuldre. Avsluttes med en tilpasset maske og utvalgte kremer. Tilpasset både kvinner og menn.

 

Secrets de Sothys Face & Body

sothys_secretsfacebody_treatmentExcellence treatment (120 min)
Oppdag vår mest luskeriøse behandling. Vi tar deg med på en sensorisk reise med behagelige dufter og unike teksturer. Stress først ned med et fotbad og en kopp avslappende te.

Nyt en fantastisk kroppsmassasje etterfulgt av en eksklusiv behandling med forvarmede produkter. Mens du blir skjemt bort med deilige massasjebevegelser får huden fornyet næring og glød.

De effektive formlene i de aktive produktene stimulerer hudcellene, øker deres levetid og beskytter mot hormonell aldring og ytre aggresjon. Huden etterlates myk som fløyel.

 

High Protection Eye

sothys_highprotectioneye_treatmentØyebehandling (60 min)
I denne 55 min lange behandlingen setter vi fokus på ansiktet mest delikate område. En unik oppfriskende behandling spesielt utviklet for å bekjempe rynker, lindrer poser og redusere mørke ringer. Basert på innovativ plante stamcelle teknologi kombinert med massasje med kjølige «porselen massasje skjeèr» etterlater øyekonturen med et synlig løft. Perfekt før kveldens fest eller ved jet-lag!

 

Correcting Treatment

sothys_correcting_treatmentAcne behandling (60 min)
Denne behandlingen er tilpasset deg med vedvarende kvise eller akne utbrudd eller en meget fet hudtype med utvidede porer. Dens innhold av glykolsyre fjerner døde hudceller og tilstopninger i talgkanalen mens teatree-oil og lakris derivativ regulerer sebum produksjonen og har en effektiv antibakteriell virkning. Huden får en dyptvirkende rengjøring og etterlates myk og oppfrisket.

 

Sesongbehandling

sothys_seasonal_treatmentOksygenøkende (60 min)
Et originalt konsept som kombinerer kronobiologi, naturlige ingredienser og deilige dufter for å frembringe hudens glød, sesong etter sesong. Dens unike sammensetning av oksygen, mineraler og vitaminer avgifter huden og beskytter cellene mot angrep fra frie-radikaler og oksidativt stress. Huden får fornyet energi og midler som gjør den bedre rustet til å takle årstidenes ulike påkjenninger.

Høst/ vinter halvåret blir huden ofte grå, gusten og viser tretthetstegn. Denne sesongens behandling øker hudens forsvarssystem og klargjør den for å møte angrep av den kalde årstiden ved å tilføre huden en skikkelig mineral-cocktail. Gir huden din midlene den trenger å være strålende gjennom vinteren.

Vår/sommer halvåret gir vi huden en ekte boost av energi og vitaminer for å revitalisere huden og hjelper den å forberede seg før sommeren. Gjør huden styrket og beskyttet mot denne sesongens mange påkjenninger.

Passer for både kvinner og menn.

 

Collagen Hylauronique

sothys_collagenehylauronique_treatmentSkreddersydd anti-age behandling (75 min)
Etter å ha utført en profesjonell analyse vil din hudpleier skreddersy denne anti-age behandlingen etter din huds reelle alder. Formelen inneholder Sothys eksklusive H2CR® complex – en sammensetning av naturlige peptider og kraftfulle antioksidanter for å beskytte, reparere og rekonstruere epidermis. Ved bruk av høy-teknologiske ingredienser og avanserte teknikker gir vi huden et synlig løft, reduserer linjer og rynker og stimulerer huden egen produksjon av collagen, elastin og fuktighetsbindene hylauronsyre.

Behandlingen inneholder rens av huden, peeling med avgiftende vulkan-krystaller etterfulgt av et mikro-hylauronsyre serum som fyller ut og plumper linjene fra innsiden. Med unikt sammensatte modellerings-teknikker jobber hudpleieren nesten som en maskin i ansiktet mens et elastisitets økende kremserum påføres, dette begrenser nedbrytningen av bindevevet samt øker hudens naturlige elastin og kollagen produksjon. En oppstrammende maske blandes med nøye utvalgte konsentrater tilpasset din aldringsgrad. Den avslappende behandlingen avsluttes med påføring av øyekrem, serum og dagkrem tilpasset din huds alder og behov for næring. Behandlingen er en unik sammensetning av avslappende massasjeteknikker kombinert med effektive ingredienser som bekjemper synlige aldringstegn. Huden etterlates med økt sirkulasjon, fornyet glød og et synlig løft. Som en treningstime for huden din!