Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/3/k/klinikkasena/www/nettbutikk/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5586
Kjøpsvillkår Bedriftskunde | Klinikk Asena

Kjøpsvillkår Bedriftskunde

Generelt 

Dersom du er yngre en 18 år, må du ha tillatelse fra dine foresatte for å kunne bestille våre varer og tjenester. Vi anmelder alle forsøk på svindel til politiet.

NB! Det er viktig å merke seg at man ikke kan kombinere ulike kampanjetilbud med eventuelle rabattkoder, dersom annet ikke er nevnt.

Hvordan kan jeg betale 

Vi benytter oss av PayPal. Du føres videre til PayPals betalingsløsing, hvor du kan velge å logge inne med din bruker-id eller gjøre direkte betaling med kort.

Levering

Alle bestillinger som mottas innen kl 12.00 sendes vanligvis ut samme dag (gjelder hverdager). Leveringstiden ligger på mellom 2 – 5 virkedager og sendes med Bring. Vi sender pakker til kun norske adresser.

Dersom det skulle forekomme forsinkelser vil du bli varslet via e-post.

Priser 

alle priser er inkludert mva., dersom annet ikke er nevnt.

Fraktkostnader

Klinikk asena har faste fraktpriser til næringsdrivende på 225 kr

Ordrebekreftelse

Du skal innen kort tid etter din bestilling motta en kvittering på kjøpet per e-post. Ta kontakt med vår butikk dersom den uteblir i mer enn 25 minutter.

Reklamasjoner

Det forventes at alle kunder sjekker varens tilstand ved mottakelse. Skulle det ha forekommet skader eller avdekkes mangler, må det meldes fra innen rimelig tid til vår butikk. Ved en eventuell reklamasjon vil vi tilbakeføre hele den betalte summen innen 12 dager.

Garantier og ansvar

Klinikk asena tar ikke ansvar for eventuelle situasjoner der det oppleves overfølsomhet overfor ingredienser i et produkt kjøpt via vår nettbutikk og vi tilbyr ingen ekstra garantier utover det produsenten spesifiserer. Dersom du er usikker hver vennlig å ta kontakt med vår butikk, så vil vi veilede deg i bruken av de produktene vi tilbyr.

Hver oppmerksom på at alle våre urteteer er merket med advarsler og vi kan ikke stå ansvarlig for feil bruk. Teen skal ikke erstatte medisinsk behandling og brukes på eget ansvar.

Forbehold

Vi gjør det vi kan for å sørge for at priser, bilder og informasjon er korrekt, men tar forbehold om eventuelle feil. Klinikk asena forbeholder seg retten til å endre all informasjon uten å måtte varsle om dette på forhånd.

Angrerett

NB! Næringsdrivende kunder har ikke angrerett.

Hva skjer i en tvistesak?  

Vi følger lovverket i en eventuell tvist.

Facebook kommentarer