Manikyr og pedikyr

Manikyr og pedikyr

PEDIKYR
Dette er ren luksus for føttene. Behandlingen begynner med deilig fotbad. Føttene får peeling, negler og neglebånd blir stelt og pleiet. Deretter en god massasje med avsluttende maske. Om ønskelig legges valgfri lakk. Du svever ut på nye og lettere føtter.

BRISA NEGLER FØTTER
Med brisa får du en flott forsterkning av neglene på tærne. Neglene blir pleiet og stelt, og det legges en gelebase over lakken. Dette gir en glansfull gloss som forsegler og beskytter dine negler. Om ønskelig legges fransk lakking.

FOTMASSASJE
En deilig massasje for slitne legger og føtter.

MANIKYR
Behandlingen består av peeling av hender, stell av negler og neglebånd, og deilig massasje. Behandlingen avsluttes om ønskelig med valgfri lakk..

MINI MANIKYR
Enkel manikyr,filig og pussing av negler og stelling av neglebånd.

PARAFINVOKS
Behandling for tørre hender og føtter. En varm voks som er rik på vitaminer og botaniske råstoffer. Vi anbefaler deg å bestille denne voks- behandlingen i forbindelse med manikyr, fotpleie eller ansiktsbehandling.

SHELLAC
Shellac legges som en neglelakk og får utseende og holdbarheten til gele. Den sitter feilfritt i 14 dager med en høy glans uten riper, avskalling og matte overflater.

NEGLESETT

ETTERBEHANDLING