LPG behandlinger

LPG behandlinger

images 10
images 8
images 7
images 6
attachment

LPG endermologi

LPG endormologi strammer opp huden, reduserer cellulitter, gir shaping, og er effektiv for mange former for plager i muskler og skjelettet. Det er også velegnet til behandling av arr.

Som den eneste FDA godkjente behandlingen mot cellulitt er LPG metoden nå representert blant 400 SPA verden over.

Hva er endermologi?

Endermologi er en unik massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved hjelp av et vakumsug som masserer hele kroppen.

Stimulerer kroppen

Behandling med endormologi medfører økt blodsirkulasjon og forbedret blodtilførsel til kroppens celler. Stoffskiftet øker og dette stimulerer kroppens fettforbrenning. Endermologi forbedrer lymfesirkulasjonen, noe som fører til at avfallstoffer, toxiner og overflødig væske føres ut av kroppen.

Synlige resultater

Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, oppstramming av hud, reduksjon av cellulitter og forminsket fettvev. Rapporter viser at endermologi per i dag er den eneste metoden som effektivt reduserer cellulitter.

Anbefales etter Coolsculpting

Endermologi anbefales etter Coolsculping-behandling pga. den gode sirkulasjonsøkende egenskapen den har. Lymfesirkulasjonen øker og driver lettere ut avfallstoffer og overflødig væske. Huden jevnes fortere og blir smidigere.

Bedrer sirkulasjonen

Endermologi gir også effektiv og behagelig lindring av andre sirkulasjonsforstyrrelser som muskelverk, spenningshodepine, leddsmerter, stivhet og hevelser. I idrettsverden brukes metoden flittig. Endermologi kan også hjelpe pasienter med Fibromyalgi og brystkreftopererte med hevelser i armene pga. dårlig lymfesirkulasjon. Behandlingen kan også redusere arrvev i huden.