LPG behandlinger for muskel og leddplager

LPG behandlinger for muskel og leddplager

fd-accueil-km-u5825Hva er Endermologi?

Endermologi er en unik massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved hjelp av et vakumsug som masserer hele kroppen.

Ryggsmerter

Ryggsmerter kan skyldes stillesittende arbeid, lite trening, dårlig holdning og fedme. Behandling med LPG maskinen har positiv virkning på ryggsmerter ved å løse opp stive og ømme muskler. Behandlingen er smerte- fri og avslappende. Du merker umiddelbar forbedring.

unknownFibromyalgi

Fibromyalgi forårsaker mye smerte i musklene. Sykdommen kan også gi allment ubehag, utmattelse og søvnproblemer. Etter bare 5-8 behandlinger oppleves en merkbar forbedring av symptomene. Etter 15–18 behandlinger er ofte flere av plagene er helt borte. Søvnen er bedre, du får mer energi og en høyere livskvalitet.

Væskeopphopning / oppsvulmede ben

Behandlingen stimulerer sirkulasjonen og fjerner avfallsstoffer i huden. Hudens mobilitet og elastisitet øker, og smertene avtar gradvis. Benene føles lettere og rørligere etter behandlingen.

unknown-12Dyptgående massasje som iverksetter musklene og mykgjør det omkringliggende vevet. En rask, enkel og god oppvarming for kroppen. Maskinen behandler og lindrer idrettskader, øker dreneringen av forbrennings- og avfallstoffer og bedrer blodsirkulasjonen ved f.eks kramper, muskelstrekk og ligamentskader.

Behandlingen gjør det lettere å hente seg inn etter en hard treningsøkt. Den øker fleksibilitet, styrke og kroppsholdning. Behandlingen er behagelig og avslappende, og har en umiddelbar smertestillende lindring. Maskinen brukes i flere typer idretts- arangementer verden over. For eksempel: Olympiske leker, World Cup ski, sykling (Tor de France, Tour de Suisse) Golf, Fotball

Les mer om LPG endodermologi her eller ta kontakt med oss for mer informasjon.