Laser hud behandling med Fotona laser

Laser hud behandling

Hva er Fotona laser?

unknown-2Fotona SP Spektro
Fotona SP Spectro er en kombinasjonslaser med fantastisk bredde. Med en svært stor spotstørrelse og i tillegg benytte seg av skanner, representerer SP Spectro raskeste hårfjerning tilgjengelig. Med Spectro behandler du alle hudtyper. Nd:YAG er også anerkjent som gull-standard for behandling av kar i ansikt og på ben, samt aktiv akne og skin tightening. Erbium laseren benyttes til alle slags slipninger og kirurgi fra hele ansikt, akne arr, til vorter, fibromer og xantelasma. SP Spectro kan til og med benyttes til framtidens nye behandlinger av snorkeproblemer, Power Tightening, samt Gyn prosedyrer, og passer derfor perfekt inn i trenden av nye, effektive ikke-invasive inngrep med kort konvalesens og et minimum av kontraindikasjoner.

 

unknown-3Fotona laserbehandling
Fotona Er: YAG laser fjerner ultrafine lag av arr og skader i huden. Det resulterer for det første i en mykere overgangen mellom arrvev og den normale huden rundt arrvevet. Dernest stimulerer det til produksjon av nytt kollagen i områder med arr og forbedrer hudens evne til å regenerere nye celler. Resultatet er at huden blir flatere, bygges opp og blir strammere.
Mens laserbehandling av arr er en effektiv metode og et godt alternativ til tradisjonell behandling, er laserbehandling av atrofiske arr forårsaket av akne eller kirurgi spesielt effektivt. En studie av behandlingen av en gruppe på 78 pasienter viste at 70-90% fikk en betydelig forbedring av arrdannelsen som skyltes akne når de var behandlet med Er: YAG laser. I tillegg har bruk av Er: YAG-lasere også vist seg å være spesielt effektiv i behandling av arr forårsaket av brannskader.

 

Fotona laser hud behandlinger

co2 micro ablative laser 1 weekSkin Resurfacing
Fotona Erbium laser er en svært kraftig og unik lasermaskin. Med den patenterte teknologien som brukes, er det mulig å behandle alle typer hud ved hjelp av forskjellige innstillinger tilpasset hver enkelt pasient. Vi kan gi pasientene utmerket og tilfredsstillende resultater ved å fjerne alle rynker, mindre kviser, arr, sol-flekker, fregner, føflekker, vorter og noen pigmentskader. Laserenergi brukes til å gi målrettet og kontrollert behandling av skadede områder og bidrar til å stimulere de cellene som kalles «fibroblaster» til å produsere ny kollagen og hud. Laserstrålene øker stramningen og jevner ut fargetonene og teksturen i huden. Fregner og hudflekker i ansiktet forsvinner, jevnheten kommer tilbake, og du vil se ut slik du ønsker å være.

 

Fotona Xs Laser
YAG oppnår dramatiske og flotte resultater ved å fordampe skadede hudceller i hudoverflaten og lar det resterende kollagenet bli tykkere og sunnere. Som et resultat, vil de fine rynkene bli helt borte og dype rynker og akne arr vil bli betydelig forbedret. Huden din vil strammes opp og hudfargen vil bli mer ensartet. Gjennom en gratis hudpleieanalyse og personlig intervju vil vi kunne bestemme den beste laserbehandling for huden din i samsvar med dine ønsker og den tid du har til rådighet.

 

laser-skin-resurfacing-in-phoenix-azFotona Deep Laser
Ideell for oppstramning av huden og reduksjon og fjerning av fine rynker, dype rynker og aknearr.
Fremgangsmåte: Fotona Deep Laser Resurfacing gir absolutt fantastiske resultater, men krever også en klar forpliktelse til god solpleie og hudpleie etter behandlingen. Du vil se mange år yngre ut med resultater som varer opptil ett tiår!

Behandlingen starter med at en bedøvende krem bli smurt på det området som skal  behandes. Dette for å gjøre behandlingen mest mulig komfortabel. Etter selve laserbehandlingen vil det behandlede området se ut som ved betydelig solbrenthet. Avhengig av dybden av arrdannelsen og rynkene, kan det være nødvendig med videre «spot» behandlinger på enkelte områder, men da til en brøkdel av den opprinnelige prisen. Mindre eller smale rynker blir vanligvis fjernet ved første behandling. Prosedyren tar cirka seksti minutter.

Rekonvalesenstiden er på ca. fem dager, selv om du kanskje ikke føler deg «visuelt» komfortabel nok til å gå tilbake til arbeidet før etter sju dager. En spesiell makeup kan brukes på dag fem og gir en eksepsjonell god dekning.

 

4941836_origFotona Medium Laser Peel
Ideell for slapp hud eller hengehud.
Fremgangsmåte: Fotona Smooth Laser Peel er spesielt designet for gi ekstra oppbygning av kollagen og oppstramning av huden ved mindre hud ablasjon. Ved behandlingen brukes en serie av laserpulser som trenger gjennom huden og avgir energi som stimulerer oppbygning av kollagen. Overflateskader i huden flasser av i løpet av 1-5 dager etter behandling og kollagenstimuleringen og oppstramningen fortsetter i 3 måneder.

Avhengig av pasientens tilstand er rekonvalesensperioden for denne behandlingen én til tre dager. De fleste er tilbake på jobb innen to dager.

 

3299721_origFotona Lite Laser Peel
Ideell for aknearr, reduksjon av porer, fine linjer og rynker, pigmenterte områder, kråketærrynker, oppstramming av øyelokkene, innstramming av huden på hendene og fjerning av solflekker/aldringsflekker på hendene.
Fremgangsmåte: Dette er en unik, trygg og skånsom laser behandling som fjerner det øverste laget i huden på en kontrollert og presis måte. En Fotona Lite Laserbehandling tilsvarer minst åtte microdermabrasionbehandlinger. Med denne metoden er det ingen «slitasje» på huden din, som ved microdermabrasion. Behandlingen kan gjentas hver fjerde uke om ønskelig og tar ca tjue minutter. De fleste går tilbake til jobb neste dag!

 

Fotona-Photo-Facial
Ideell for aktiv akne, rosacea, ødelagte blodkar, pigmentflekker og store porer. Behandlingsområder inkluderer ansikt, bryst, begge sider av halsen og hendene.
Fremgangsmåte: Fotona Dualis Nd: YAG laser gir ansikts- og hudforyngelse uten hudablasjon. Ønskede resultater oppnås gjennom oppstramming av huden og stimulering av dannelse av kollagen. Denne laserbehandlingen kan også fjerne rødme og ødelagte blodkar.
Behandlingen gjentas hver 2-3 uke. Absolutt ingen behov for sykemelding og kan også utføres under lunsjpausen!

 

1830105_origBehandling av arr
De fleste skader eller arr i huden er resultatet av kutt, skrubbsår, brannsår, kviser / vannkopper arr eller strekkmerker ved graviditet. I tillegg har mange mennesker arr fra store kirurgiske inngrep. I den industrialiserte verden gjøres rundt 80 millioner kirurgiske inngrep hvert år.
Arr kommer i alle former og størrelser avhengig av type sår, beliggenhet, omfang, ernæringsmessige faktorer og genetikk. Det kan ta opptil 24 måneder for et arr å utvikles og modnes. I sine tidlige fase er et arr rødt eller lilla i fargen, et resultat av ødelagte blodkar og betennelser, men over tid vil det blekne og bli til en rosa eller sølvaktig flekk på huden.
Vi kan klassifisere arr i tre typer: hypertrofisk, strekkmerker og atrofiske arr. Den første gruppen er vanligvis rosa, noe hevet og fast, strekkmerker oppstå som bånd av rynket hud vanligvis forårsaket av vekttap eller vektøkning og oftest ved graviditet, mens atrofiske arr er forårsaket av kollagen som er ødelagt eller et resultat av hudsykdommer som akne.

 

Behandling av vorter
Laserbehandling av vorter/verrucae er et effektivt alternativ til tradisjonell behandling og er spesielt egnet for store eller utbredte vorter/ verrucae og vorter som ikke har respondert på tradisjonell behandling.

 

pasted image 370x136Behandling av rosacea
Rosacea er en kronisk hudsykdom og en acnelignende tilstand som ofte har en betydelig psykologisk innvirkning på pasientene og påvirker selvtilliten deres negativt. Rosacea starter vanligvis med en rødme på kinnene, haken, pannen eller nese og  kan komme og gå. Noen ganger kan rosacea oppstå på brystet, i ørerene, på halsen og i hodebunnen. Hvis tilstanden ikke behandles, kan kviser lett utvikle seg og huden kan bli øm og følsom for berøring. I alvorlige tilfeller kan nesen hovne opp og bli klumpete på grunn av overflødig vev (rhinophyma).
Laserbehandling av rosacea kan vise seg å være effektivt både for å redusere synlige blodkar og fjerne fortykkelse av huden assosiert med rhinophyma. Gode resultater er oppnådd ved hjelp av Nd: YAG laser.

 

6820848_origBehandling av akne
Aktiv akne er en vanlig hudsykdom som rammer de fleste mennesker en gang i løpet av livet. Akne er mest vanlig i ungdomsårene, men for noen mennesker kan det komme så sent som i midten av tyveårene og vare lengre.

8299721_origLaser Nd: YAG egner seg perfekt til å forebygge og tidlig redusere aknebetennelser. Laserlyset utrydder acnebakteriene i porene i huden og bidrar til en regenerering av kollagen.

 

pasted image 302x167Åreknuter
Fotona Nd: YAG laser er en perfekt måte å behandle både overflatiske og store årer eller vener på opptil 4 mm i tykkelse hvor som helst på kroppen. Vaskulære lesjoner som hemangiomer og «jordbær/spider nevi» behandles også enkelt og raskt.

 

 

1572981_origSprengte blodkar
Med Nd: YAG-laser kan man fjerne alle typer blodkar hvor som helst på kroppen. Denne laseren har en spesifikk bølgelengde som absorberes av det røde pigmentet i blodkaret. Lyspartiklene har en energi som omvandles til varme når de absorberes. På denne måten trekker blodåreveggen seg sammen og koaguleres. Dette medfører at blodkaret ødelegges. Kroppens immunceller tar siden hånd om det behandlede vevet. Behandlingen bør normalt gjentas to til tre ganger. Før man behandles med Nd: YAG-laser for sprengte blodkar foretas det alltid en konsultasjon.

 

Fotona laser peeling

Har du en hud som har rynker, arr, ujevnheter, store porer eller solskader? Da kreves det ofte en laser behandling for at du skal få en synlig forbedring av hudstrukturen. Laser peeling er en meget effektiv metode for behandling av rynker. Den har også en fantastisk effekt på aldersflekker, ujevnheter, store porer, akne og arr. Både mindre områder og hele ansiktet kan behandles.