Green Peel

Green Peel® er kåret til nummer en i verden på naturlig hudfornyelse og er som en real treningsøkt for huden.

Green PeelHva er Green Peel?

GreenPeel® er utviklet av hudlege Dr. Christine Schrammek spesialisert i aldring og allergi. Ettersom den ikke inneholder noen kjemiske ingredienser som kan skade eller irritere huden, kan den også brukes av de mest sensitiv hud og samtidig styrker hudbarrieren. Urtene som benyttes har en virkning som er sterkt beroligende, betennelsesdempende og næringsgivende.

Hvorfor?

Nytt i Norge er at metoden er utvidet til tre forskjellige styrker og gir derfor synlig hudforbedring til alle hudtyper og alle aldersgrupper. En  svært effektiv vevsoppstrammende behandling som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst og gir synlig bedring på akne, arr og store porer.

Den mykeste peelingen; Green Peel®Fresh Up er en populær «partypeel». Huden får en herlig glød en i tillegg til å sette i gang prosesser som bremser aldring. Denne behandlingen kan gjøres på sensitiv hud og vil virke styrkende. De dypere peelingene, Green Peel® Energy og Green Peel® Classic gir forbedring på konkrete hudproblemer som store porer, uren hud, pigmenter, arr og dype rynker.

Den optimaliserer hudens funksjoner fra innerst til ytterst, og er en behandling med synlige resultater på minimum av tid. Green Peel er en trygg metode til optimal hudhelse. Ikke uten grunn har metoden eksistert i over 50 år i over 50 land over hele verden.

Hvordan?

Peelingen består av 10 ulike urter. Urteblandingen pensles på ansiktet og masseres inn for å virke innenfra og ut. Alle styrkene gir en unik glød samtidig som en kjenner at huden stimuleres i flere dager etterpå.

Green Peel® Fresh Up: Den mildeste av de tre urtepeelene blir populært kalt “Party Peel”. Årsaken er at huden får en så flott glød rett etter behandling at du kan gå rett på fest. Samtidig virker peelen både forebyggende og behandlende.

Green Peel® Energy: Dette er en dypere variant av den mildeste peelen. Behandlingen har effekt på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Denne peelen er også ideell som tilvenning til de dypere behandlingene. Den gir umiddelbar effekt uten at det setter begrensninger i hverdagen.  Du vil være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag.

Green Peel® Classic: Dette er den opprinnelige Green Peel og den dypeste av de tre utgavene. Den bidrar til å stramme vevet og forbedrer og bekjemper ujevn, ru hud, tap av elastisitet, rynker, store porer, akne og arr. Rett etter behandlingen vil du være rød og etter 3-4 dager vil du flasse. Etter 5-6 dager kommer du tilbake til oss for en oppbyggende behandling og du følger opp behandlingen hjemme med tilrettelagte produkter. Resultatet kalles total hudfornyelse.

greenpeel