coolsculpting

Coolsculpting

Hva er Coolsculpting?

CoolSculpting er den eneste FDA-godkjente maskin for permanent fettfjerning.
Dette kvalitetsstempelet innebærer at maskinen er medisinsk dokumentert og sikker i bruk.
Minst 20-40% reduksjon av fett på kun en behandling gjør CoolSculpting til en metode for effektiv fettreduksjon i problemområder som mage, bh-folder, sider såkalte «Love Handles», innforbi og utforbi lår ( riderlår ) osv….

Ønsker du en trygg og effektiv behandling er du i gode hender hos Salong Asena.

Hvordan fungerer det?

Metoden kalles cryolipolyse og er utviklet ved Wellman Center for Photomedicine, Massachusetts General Hospital i Boston, tilknyttet Harvard Medical School.

Kroppens fettceller er meget motstandsdyktige, og overlever oppvarming ved f. eksempel laser og ultralyd. De tåler imidlertid lite kulde, og dør om de utsettes for temperaturer ned mot frysepunktet i en tidsperiode på omkring en time.

Huden beskyttes med kuldeisolerende duk under behandlingen. Det er helt smertefritt og det er ikke rapportert hudskade som bivirkning.

Fettceller som utsettes for kulde over tid vil skades. Cellene krymper over tid og fjernes til slutt av kroppens egne ryddeceller.

Teknnologien er godt utprøvd gjennom de 5 siste årene, og kan ikke sammenlignes med ultralyd eller andre metoder som markedsføres under «fettsmelting».