Bryn Vitamin

Ny generasjon innen bryn

Nå finnes det en ny og spennende behandling som kombinerer den trendy microbladingteknikken med et vitaminserum. Serumet stimulerer hårsekkene og skaper vekst. Med kvaliteten på produktet og erfaringen fra eksperten, vil du merke forskjell allerede etter den første behandlingen.

Hva er bryn vitamin?
Vi vet at øyebrynene kan bli svekket over tid av ulike faktorer. Årsaker som aldring, stress, værforhold, miljøforurensning, kosthold, medisiner, sykdom, feil valg av kosmetikk og/eller genetisk predisponering kan gjøre hårene svake og/eller at de faller av. Med bryn vitamin-serumet fôrer vi hårsekkene og stimulerer til vekst, slik at de svake og manglende hårene begynner å gro igjen.

Hvordan behandles brynene?
Vi bestemmer først hvilke områder som skal fylles og behandles. Her vil vi se på formen og strukturen i ansiktet for å finne den perfekte øyenbrynsformen til ditt ansikt. Personlige ønsker blir også tatt hensyn til.

Behandlingen gjennomføres ved at vi først fjerner de svake dunhårene med barberblader. Videre benyttes microbladingteknikken for å lage små rifter i huden som deretter behandles med vitaminserumet. Serumet revitaliserer hårsekkene og sørger for at dine egne bryn vokser tilbake. Disse prosedyrene gjentas 4-6 ganger med 2 ukers mellomrom. Hver behandling tar omtrent 30 minutter.

Dersom øyenbrynene av en eller annen grunn har deformasjoner som kommer av tidligere feilbehandlinger eller arr, løser vi disse områdene med den kosmetiske teknikken microblading. Her legger vi til farge slik at effekten blir som vanlige øyenbrynshår.

Hvem passer denne behandlingen for?
Bryn vitamin er en behandling som egner seg for både menn og kvinner som ønsker omfangsrike, særegne og fyldige øyenbryn, samtidig som de skal gi ansiktet en naturlig look.

Bryn Vitamin
Studenter fra 1500 kr
Alle andre fra 1900 kr.