Belkyra Norge- en vidunderbehandling!

Beauty is a feeling.

Vi hos Klinikk Asena vet at indre skjønnhet er det viktigste, men at ytre behandlinger som virker gir en stor selvtillitsboost. Derfor bruker vi mye tid på å holde oss oppdaterte på nye behandlinger som gir resultater som man nesten bare kan drømme om uten kirurgi. Vi ønsker derfor å vie vårt aller første blogginnlegg til en av våre mest fantastiske behandlinger, nemlig Belkyra.

Hva er Belkyra?

Behandlingen er ikke av nyere slag i utlandet, men har ikke vært tilgjengelig for norske kunder veldig lenge. Belkyra er en behandling som tar for seg et av de vanskeligste områdene å forbedre på egen hånd, nemlig dobbelthaken og halsen. Gjennom sitt utviklingsprogram fikk over 2600 pasienter med forskjellige grader av dobbelthake behandlet sine problemområder med utrolige og varige resultater.

Hvordan fjerner Belkyra dobbelthaken?

Behandlingen ødelegger fettcellen slik at man får en mer markert profil. Stoffet som injiseres produseres naturlig i kroppen og er derfor en skånsom og effektiv behandling for dobbelthaken.

Hvordan foregår Belkyra-behandlingen?

Sammen legger vi en grundig plan og gjennomgang av behandlingen på dine problemområder. Under behandlingen vil vi injisere små mengder av Belkyra på de områdene som skal behandles.

Selve behandlingen tar ca. 20 minutter per gang og de fleste har mellom 2-6 behandlinger, avhengig av ønsket resultat og utgangspunkt, men man ser synlige resultater etter kun 2-4 behandlinger.

 

Etter behandlingen

I tiden rett etter behandlingen kan man oppleve hevelse, smerte, samt forekomst av blåmerker eller redusert sensitivitet under haken. Bivirkningene er vanligvis størst ved første behandling. Vi vil gå gjennom bivirkningene før behandlingen starter.

Over 70% av de som deltok på utviklingsprogrammet til Belkyra var veldig fornøyde med sluttresultatet. De spurte kandidatene opplevde økt grad av selvtillit, noe som er grunnen til at vi i Klinikk Asena gleder oss over å kunne tilby våre kunder denne behandlingen.

Hvor lenge må jeg vente mellom hver Belkyra-behandling?

Det må minimum gå 4 uker mellom hver behandling. Når ønsket resultat er oppnådd er det vanligvis ikke behov for flere Belkyra-behandlinger.

Hva koster Belkyra-behandlingen?

Prisen på Belkyra-behandlingen er avhengig av ønsket resultat, så ta kontakt for en uforpliktende samtale. Sjekk også ut https://klinikkasena.no/belkyra/ 

Velkommen til oss:)