Belkyra

Belkyra en ny behandling til Norge!

Hvorfor benytte seg av Belkyra?

Belkyra sitt utviklingsprogram har vært globalt med 20 forskjellige klinikker. 2.600 pasienter verden over har fått prøve denne behandlingen. Basert på deres nye hake følte pasientene seg lykkeligere, yngre, mindre overvektig, mindre flau, ikke så brydd og fikk høyere selvtillit. Behandlingen er like relevant for menn som for kvinner. Hele 73 % av personene som ble spurt om hvordan deres dobbelthake påvirket dem, svarte at de opplever en dårligere selvfølelse knyttet til problematikken og ønsket dermed en behandling.

Hva man kan forvente?

Synlig resultat oppleves normalt etter 2-4 behandlinger. I noen tilfeller kan det være behov for opptil 6 behandlinger før ønsket resultat oppnås. Antall behandlinger er avhengig av ønsket resultat og mengden fett som skal fjernes. For trygg og god behandling må det minimum være 4 uker mellom hver behandlingsrunde. 1 behandling tar bort imot 15- 20 minutter.

Hvordan bruker man Balkyra?

Dette er en behandling som består av injeksjoner og bryter ned lett til moderat uønsket fett fra haken. Belkyra oppløser permanent fettceller og er det eneste godkjente legemiddelet på markedet som fjerner fettceller fra hakken uten et kirurgisk inngrep. Produktet inneholder deoxicholsyre noe som produseres naturlig i kroppen og hjelper kroppen med nedbrytning og opptak av fett.

Mulige ettervirkninger.

Det er ikke unormalt at personen opplever noe ubehag i området rundt injeksjonene, hevelse og rødhet. Normalt vil dette avta gradvis fra gang til gang. Vi anbefaler alle våre kunder å gjennomføre behandlingen nærmest mulig helgen.

Ta kontakt, så avtaler vi en tid hvor vi kan sette oss ned sammen for å gå igjennom behandlingen fra a-å.