SkinCeuticals Stavanger

SkinCeuticals

Om Produktserien og behandlinger

SkinCeuticals: Avansert hudpleie basert på vitenskap hos Klinikk Asena AS i Stavanger

Ved Klinikk Asena AS tilbyr vi effektive SkinCeuticals hudpleieprodukter. Dette er produkter som er født ut av tiår med forskning på hudkreft og som har ført til banebrytende oppdagelser innen antioksidanter. Deres høypotente formler er konsentrert i rene aktive stoffer og har vist seg å trenge optimalt inn i huden.

Tradisjonell Ansiktsforyngelse:  Tradisjonell ansiktsforyngelse gir en dyp rensing av huden, kombinert med damp og forsiktig fjerning av urenheter. Denne revitaliserende behandlingen gir huden en friskhet og strålende glød. Den kan også kompletteres med en avslappende ryggmassasje for en fullstendig velværeopplevelse.

Forbedret Glykolsyrebehandling: Glykolsyre er en populær ingrediens i hudpleie kjent for sine foryngende egenskaper. Denne behandlingen er designet for å forbedre hudens overflate, tone og generelle utseende. Den bidrar til å minimere tegn på aldring, solskader og ujevne hudtoner, og gir en klarere og mer strålende hud.

Balanserende Pigmentbehandling: Denne behandlingen er spesialdesignet for å adressere utfordringer med hyperpigmentering og solskader. Ved å kombinere lysende ingredienser med en spesialisert peelingløsning, hjelper den med å balansere hudtonen og redusere uønskede pigmentflekker for en jevnere og mer strålende hud.

Etter en grundig hudanalyse, vil en skreddersydd hudpleierutine med SkinCeuticals produkter bli anbefalt. Dette vil omfatte daglig hjemmepleie og komplementære estetiske prosedyrer for best mulig resultat.

Enkelte kan oppleve midlertidig rødhet eller følsomhet etter bruk av noen produkter, avhengig av hudens tilstand og sensitivitet.

Bilder er lånt fra SkinCeuticals.com

Hvordan kan jeg vite hvilke SkinCeuticals produkter som passer best for min hud?

Våre hudpleieeksperter ved Klinikk Asena vil gjennomføre en grundig hudanalyse og anbefale en skreddersydd hudpleierutine basert på din spesifikke hudtype og behov.

Er SkinCeuticals produkter trygge å bruke på sensitiv hud?

Ja, SkinCeuticals tilbyr en rekke produkter som er utviklet for ulike hudtyper, inkludert sensitiv hud. Det er alltid best å konsultere en hudpleieekspert før du begynner med en ny hudpleierutine.

Erfarne og Kvalifiserte Eksperter

Erfarne eksperter hjelper deg trygt og effektivt.

Skreddersydde Behandlingsplaner

Vi tilbyr skreddersydde behandlingsplaner for hver enkelt kunde for å sikre at du får akkurat det du trenger

30 år i drift

Klinikk Asena: 30 år med erfaring i estetiske behandlinger, klinikken ligger sentralt i Stavanger.

Avansert Teknologi og Maskiner

Vi bruker kun de beste maskinene og den mest avanserte teknologien i bransjen.

Hva koster behandlingen?

Kontakt oss i dag!

Informasjon om priser på behandlingene, og spørsmål for øvrig kan besvares på mail, eller ved at du kontakter oss på telefon 51 55 04 00