Light Peel Stavanger

Light Peel
(Fotona Laser Behandling)

Om behandlingen

Fotona Light Peel Behandling

Fotona Light Laser Peel er en revolusjonerende behandling designet for å takle en rekke hudproblemer, inkludert aknearr, store porer, fine linjer og rynker, pigmenterte områder, kråketærrynker, slappe øyelokk, slapp hud på hendene og sol- og aldersflekker på hendene. Denne trygge og skånsomme behandlingen bruker laserteknologi for å fjerne det øverste laget av huden på en kontrollert og presis måte, noe som gir fantastiske resultater uten ubehag eller langvarig nedetid.

Denne prosedyren bruker en håndholdt enhet til å eksfoliere huden. Med Fotona Laser Peel kan vi målrette mot det øverste laget av huden, eller vi kan gjøre en dyp peeling. Dette er en mild prosess, hvor laseren fjerner så lite som 4-50 mikron av epidermis på en kontrollert og presis måte. Behandlingen er ideell for å arbeide med aknearr, reduksjon av porer, fine linjer og rynker, pigmenterte områder, kråketærrynker, oppstramming av øyelokkene, innstramming av huden på hendene og fjerning av solflekker/aldringsflekker på hendene. Fordi laseren har oppvarmende egenskaper som trenger dypt, stimulerer den kollagenproduksjonen for en regenerativ effekt

  1. Laseren fjerner det øverste laget av huden på en kontrollert og presis måte, noe som resulterer i en glatt og fornyet hudoverflate.
  2. En Fotona Lite Laserbehandling tilsvarer minst åtte microdermabrasionbehandlinger, men uten slitasje på huden.
  3. Behandlingen tar ca. 30-45 minutter og kan gjentas hver fjerde uke om ønskelig.

Før vi fortsetter med behandlingen, planlegger vi en konsultasjon først. På den måten vet vi hvordan vi best kan tilnærme oss situasjonen, for å hjelpe en person med å oppnå det beste resultatet for dem. Dette gir oss også en sjanse til å diskutere potensielle risikoer og helsebekymringer som pasienten kan ha. Vi anbefaler noen grunnleggende pleietips før selve behandlingen:

  • Forbered huden med aktuelle rensemidler
  • Minimere soleksponering og hopp over soling
  • Justere medisiner om nødvendig

Etter behandlingen anbefales det å unngå direkte sollys, og det er viktig å holde huden hydrert og beskyttet med solkrem.

Mulige bivirkninger kan inkludere lett rødhet og hevelse, men disse bør forsvinne innen en dag eller to.

Hvor ofte kan jeg gjennomgå en Fotona Light Peel-behandling?

Behandlingen kan gjentas hver fjerde uke om ønskelig.

Hvor lang tid tar en Fotona Light Peel-behandling?

En økt tar ca tjue minutter, men kan variere fra 15 til 40 minutter, basert på størrelsen på området som behandles og den valgte behandlingsplanen.

Kan jeg gå tilbake til jobb etter behandlingen?

Ja, de fleste går tilbake til jobb neste dag!

Hva er bivirkningene av Fotona Light Peel-behandlingen?

Lett hudirritasjon, hevelse og rødhet er veldig vanlig etter behandlingen. Hvis bivirkningene er alvorlige, ikke nøl med å kontakte oss tilbake

Fotona Light Peel tilbyr en trygg, effektiv og minimalt invasiv løsning for å forbedre helsen og utseendet til huden din. Ta kontakt med oss for å planlegge din konsultasjon i dag!

Erfarne og Kvalifiserte Eksperter

Erfarne eksperter hjelper deg trygt og effektivt.

Skreddersydde Behandlingsplaner

Vi tilbyr skreddersydde behandlingsplaner for hver enkelt kunde for å sikre at du får akkurat det du trenger

30 år i drift

Klinikk Asena: 30 år med erfaring i estetiske behandlinger, klinikken ligger sentralt i Stavanger.​

Avansert Teknologi og Maskiner

Vi bruker kun de beste maskinene og den mest avanserte teknologien i bransjen.

Hva koster behandlingen?

Kontakt oss i dag!

Informasjon om priser på behandlingene, og spørsmål for øvrig kan besvares på mail, eller ved at du kontakter oss på telefon 51 55 04 00