Fotona Dyp Peel Stavanger

Dyp Peel
(Fotona Laser Behandling)

Om Fotona Dyp Peel

Dyp Peel/Deep Peel

FOTONA Deep Peel er en ideal behandling for oppstramming av huden, samt reduksjon og fjerning av fine rynker, dype rynker og akne arr. Behandlingen gir fantastiske resultater og kan få deg til å se mange år yngre ut, med resultater som varer opptil ett tiår!

 1. En bedøvende krem blir påført på det området som skal behandles for å gjøre prosedyren mest mulig komfortabel.
 2. Behandlingen med Fotona Deep Laser starter, rettet mot rynker og arr.
 3. Avhengig av dybden av arrdannelsen og rynkene, kan det være nødvendig med videre «spot» behandlinger på enkelte områder, men da til en brøkdel av den opprinnelige prisen.
 4. Etter behandlingen vil det behandlede området se ut som ved betydelig solbrenthet. Dette er en naturlig del av helingsprosessen.
 1. Rekonvalesenstiden er på ca. fem dager, selv om du kanskje ikke føler deg «visuelt» komfortabel nok til å gå tilbake til arbeidet før etter sju dager. En spesiell makeup kan brukes på dag fem og gir en eksepsjonell god dekning.
 • Tilbyr en omfattende løsning for fine og dype rynker samt aknearr.
 • Gir huden et yngre og friskere utseende.
 • Bidrar til oppstramming og forbedring av hudens elastisitet.
 • Langvarige resultater som kan vare opptil 10 år.
 • Prosedyren tar omtrent en time, noe som gjør det til en praktisk løsning for mange mennesker.

Som med alle medisinske prosedyrer, kan det være noen bivirkninger forbundet med Fotona Deep Laser. Disse kan inkludere:

 1. Rødhet og hevelse: Dette er en vanlig reaksjon etter behandlingen og kan ligne solbrenthet. Denne tilstanden skal forbedres innen en uke.

 2. Følsomhet for sollys: Din hud kan bli mer følsom for solen etter behandlingen. Det er derfor viktig å beskytte huden mot direkte sollys og bruke solkrem regelmessig.

 3. Tørrhet og flassing: Etter behandlingen kan huden bli tørr og begynne å flasse. Dette er en del av helingsprosessen.

 4. Sjeldnere bivirkninger: I sjeldne tilfeller kan pasienter oppleve hyperpigmentering (mørkere hudfarge) eller hypopigmentering (lysere hudfarge), infeksjoner eller arr.

Hvis du opplever noen alvorlige bivirkninger, bør du kontakte helsepersonell umiddelbart.

 1. Solbeskyttelse: Det er viktig å beskytte huden mot solen etter behandlingen for å unngå skade og støtte helingsprosessen. Bruk bredspektret solkrem med minst SPF 30, og bruk en hatt eller annen form for skygge når du er ute.

 2. Fuktighetskrem: På grunn av tørrhet og flassing, kan det være nødvendig å bruke en fuktighetskrem for å hjelpe huden med å helbrede og holde den hydrert.

 3. Gentle Cleansing: Bruk en mild rensende løsning for å holde huden ren. Unngå å skrubbe huden eller bruke sterke såper.

 4. Unngå visse produkter: Unngå produkter som inneholder alkohol eller andre ingredienser som kan irritere huden.

Er Fotona Deep Laser smertefull?

Behandlingen starter med at en bedøvende krem påføres området som skal behandles, noe som gjør prosedyren så komfortabel som mulig.

Hvor lang tid tar det å komme seg etter behandlingen?

Rekonvalesenstiden er på ca. fem dager, selv om du kanskje ikke føler deg «visuelt» komfortabel nok til å gå tilbake til arbeidet før etter sju dager. En spesiell makeup kan brukes på dag fem og gir en eksepsjonell god dekning.

Er det nødvendig med videre behandling etter den første prosedyren?

Avhengig av dybden av arrdannelsen og rynkene, kan det være nødvendig med videre «spot» behandlinger på enkelte områder. Disse behandlingene vil imidlertid være til en brøkdel av den opprinnelige prisen.

Effekten av behandlingen kan variere fra person til person basert på individuelle hudtyper og hudtilstander. Selv om Fotona Deep Laser kan gi betydelige forbedringer, er det ikke en garanti for fullstendig eliminering av dype rynker eller arr. Enkelte pasienter kan kreve flere behandlinger for å oppnå ønskede resultater. Det er også viktig å ha realistiske forventninger og å forstå at resultatene kan ta tid å bli synlige, da huden naturlig fornyer seg over tid.

Husk alltid å følge behandlerens råd og instruksjoner både før og etter behandlingen for å oppnå de beste resultatene og minimalisere risikoen for bivirkninger.

Erfarne og Kvalifiserte Eksperter

Erfarne eksperter hjelper deg trygt og effektivt.

Skreddersydde Behandlingsplaner

Vi tilbyr skreddersydde behandlingsplaner for hver enkelt kunde for å sikre at du får akkurat det du trenger

30 år i drift

Klinikk Asena: 30 år med erfaring i estetiske behandlinger, klinikken ligger sentralt i Stavanger.

Avansert Teknologi og Maskiner

Vi bruker kun de beste maskinene og den mest avanserte teknologien i bransjen.

Hva koster behandlingen?

Kontakt oss i dag!

Informasjon om priser på behandlingene, og spørsmål for øvrig kan besvares på mail, eller ved at du kontakter oss på telefon 51 55 04 00